Get Adobe Flash player
Címlap Sajtó közlemények A Magyar Autonóm Néppárt közleménye a migrációról

A Magyar Autonóm Néppárt közleménye, a migrációs gondokról

A Magyar Autonóm Néppárt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2015. szeptember 12., szombat (OS) - A mai demográfiai és a nemzetközi migrációs gondokkal szembe kell néznie a fejlett világ egészének, mivel Európa sem küzd már a létéért.

 


        Az európai uniós bevándorláspolitika hiányosságai és merevsége mindinkább kritikus helyzetbe sodorja Európát.
     Az illegális bevándorlók egyre magasabb száma pedig egyelőre nem tervezhető társadalmi békétlenségbe vezethet, ami a szélsőségek megerősödését indukálhatja. Eredményeképpen pedig törvénysértésre és egyre kiszámíthatatlanabbul, ellenséges magatartásra bátoríthatja egymással szemben a nemzetek állampolgárait.
Megítélésünk szerint a Kormánynak minden eszközzel küzdenie kell a schengeni egyezmény betartásáért és annak betartatásáért, ami a határok és az európai polgárok védelme is.
     Fel kívánjuk hívni a figyelmet arra, hogy a legális migráció is egyre korlátozottabb befogadó országgal és munkalehetőséggel szembesül, függetlenül attól, hogy egyáltalán eléri-e a célországát. -Mivel egy tagállam sem tud korlátlanul befogadni letelepedőket.- Ez azt eredményezheti, hogy a később érkező bevándorlók, jobban felszerelve és a jellemzően a Schengeni Határellenőrzési rendszer gyengeségeit kihasználva akarnak bejutni az Európai Unióba. Ezzel fokozva a fekete munka, a bűnözés, és a terrorizmus veszélyét.

A Magyar Autonóm Néppárt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2015. szeptember 12., szombat (OS) -

        A jelen népvándorlás okozta nyomást egy ország sem tudja kezelni egyedül úgy, hogy az teljesen megnyugtatólag hasson más, szomszédos állam polgáraira. Ezért fokozottabb együttműködést kell tanúsítaniuk az állampolgároknak a mindenkori kormány migrációs ügyi intézkedéseinek segítségére, illetve azoknak az országoknak, akik kevésbé vannak kitéve a migráció okozta nyomásnak, azokkal szemben, akikre nagyobb a bevándorlás által okozott hatás!
     Az EU-ban a társadalmi változás elkerülhetetlen folyamattá vált, ezért nem hátrányt, hanem előnyt kell kovácsolni belőle hazánkban is. Ez az átalakulás mindenképp átírja Magyarország jövőjét, ami nagyobb teret nyit a nemzetiségek integrációiban és autonómiájukban!

Takács Gábor elnök
     Kiadó: Magyar Autonóm Néppárt


http://os.mti.hu/hirek/110285/a_magyar_autonom_neppart_kozlemenye-1_resz

http://os.mti.hu/hirek/110286/a_magyar_autonom_neppart_kozlemenye-2_resz

Módosítás: (2015. szeptember 12. szombat, 10:18)