Get Adobe Flash player
Címlap hírek A Magyar Helyzet

Magyarország helyzete

Magyarország helyzete


Európa egyre távolodik

Elkanyarodik az az út előlünk, amelyre mindig is szerettünk volna rálépni.

Bár Magyarország része Európának, Európa számunkra ezekkel a jelen politikai erőkkel sosem lesz teljesen elérhető. A magyar politikusok között kevés az, aki igazán részesévé válhatna a jövőnknek, erejüket leköti a mindennapi külső megfelelési kényszer, így terveik szétfoszlanak.

Azok a politikai közszereplők, akik egy jobb világot ígérve népüknek 25 év alatt nem tudták megvalósítani azt, az később sem fogják. Számomra kézzelfogható tény, hogy politikai rövidlátással is rendelkeznek.


Az egység

Magyarország és Európa egységét úgy érhetjük el, ha az uralkodó értelme engedi az új eszmék kibontakozását, hiszen ha belátja tévedését, a történelem mindinkább kellemesebben emlékszik meg uralkodásának negatívumáról. Abban az esetben, ha makacsul nem enged a mihaszna tutyi-mutyisságukból, akkor a nép fájdalmasan fogja eltávolítani elnyomóit és a múlt hamvain fog gyökeret verni egy békés virágzó jövő.


A hazugság

Az Európai Unió legfelső vezetői jól tudják, hogy a nemzeteknek nem szabad öntudatra ébredniük, hiszen akkor lehullhat az a sérülékeny lepel, amellyel leplezni kívánják az igazságot.

A hazánkat körülölelő globalizmus csúcspontján állunk. Lassan már határainkon is tovaszállva szomszédunkat, Ukrajnát ostromolja.

Magyarország túl közel van ahhoz, a következő globalizálandó országhoz. amelyet ámítással és színes idilli képeket mutatva igyekeznek rávenni arra, hogy vonzódjanak ehhez a rendszerhez. Végtére nem is sorolható be semmilyen politikai irányhoz sem, hiszen a mozgatórugója a spekuláció és a megtévesztés. -Ennélfogva nehezen képzelem el, hogy Ukrajna alig várja azt, hogy végérvényesen eladósodva hulljon térdre a Nyugat előtt.-


A gyarmat

Európának és az őt alkotó tagállamoknak különböznek az érdekeik, bár kívülről egységet színlelve, belülről továbbra is Németország és Franciaország harca mutatkozik. Az egyre szemtelenebbül gyarmatosító franciák nemcsak Új Afrikában gondolkodnak. Az Európai Unió megálmodói úgy gondolták, hogy mindent megszerezhetnek akkor, ha megfelelően tőkésítik a kiszemelt országot, mintegy vállalatot, majd a megfelelő pillanatban abba belelépnek.


Ezt a folyamatot fékezni kell, mivel ez a gyarmatosítás receptje.


Sajnálatos módon ebbe a folyamatba hazánk is belekényszerült, már az 1980-as évek elejétől, Nagy- Britannián keresztül.


Az autonómia

A párt feladata, hogy olyan gazdasági megoldást alkalmazzon, amely kiemeli az egyre fokozódó hanyatlásból országunkat. Ehhez pedig elsődleges fontosságú, hogy az értelmiségi társadalom segítse felmérni a gazdasági károkat és új megoldásokat alkalmazva kiküszöbölni e rendszer hibáit.

Az autonómia, melynek fejlődése elkerülhetetlenül tőr előre és jelenléte nélkülözhetetlen egy olyan világban, ahol az egyensúly megtartása a társadalmi élet alapvető eleme és érdeke is a Földünk társadalmainak számára.

Ez az az út, amelyre rá kell állnunk mindannyiunknak, mert ez lesz a közös jövőnk.


Az összetartás

Összetartást hirdetve, tovább erősödve rendíthetetlenül védjük hazánkat és a nemzetiségeink érdekeit.

 

Takács Gábor elnök

Módosítás: (2014. május 13. kedd, 15:42)