Get Adobe Flash player
Címlap BÚÉK 2013 2015 újévi köszöntő

Újévi Köszöntő 2015

Boldog Új Évet!

Kedves barátaim, ismerőseim, olvasóim!

Az elmúlt egy év olyan tapasztalatokat adott mindnyájunknak, amelyet a következőkben bizonyára fel tudunk használni. -Kaptunk egy kis ízelítőt mindenből.-
Az elkövetkezendő időszak egy sokkal különlegesebb helyzetet teremt mindannyiunk számára. Ez erőt és embert próbáló feladat lesz mindenki számára.
Az események, amelyek mostanában kibontakozóban vannak hazánkban egy új átrendeződés szele. A Változás jó is lehet, ha nem vakok és világtalanok lesznek azok akik majd irányítják az átrendeződés folyamatát.

Itt már nem csak Magyarország a tét, hanem az egész Európa.
Ha harcolni kell érte, akkor harcoljunk!

Erőnkhöz képest meg kell tenni mindent azért, hogy egy valódi ellenzékként lépjünk színre, képviselve azt az ideológiát, amelyre szerveződtünk. Lehetőségünkhöz képest terjesztjük, hirdetjük most is a tüntetéseinken, fórumainkon és a társadalom különböző köreiben.
A jelen hazai politikai palettáról eltűnt az ellenzék. Egyszerűen elpárolgott a térben...,

Hiszem, hogy van olyan politikai intelligencia, aki megfelelően fel tudja mérni és komoly támaszt tud nyújtani annak, amit képviselünk, ami nem csak a kisebbségek, hanem bizonyos fejlettségű társadalmak jövőjévé és a jelen globalizmus méltó ellenfelévé is válhat, ami nem más mint az autonómia.

Ennek eléréséhez igaz szövetségeket kell építeni, tiszteletben tartva minden szövetséges értékrendjét, akár hazánk határain is túl.

Ezekkel a szavakkal kívánok mindenkinek egészséget, hitet, testvériséget, küzdőszellemet, erőt és kitartást az elkövetkezendő évre.

Takács Gábor

Módosítás: (2014. december 30. kedd, 20:53)