Get Adobe Flash player
Címlap ÖSSZETARTÁS széthúzás, megosztottság, kettős mérce itthon

széthúzás, megosztottság, kettős mérce

Az alábbi cikkről az jut eszembe, hogy kezdik a felek kiteríteni a kártyákat.

Érdemes a cikkben lévő linkre kattintani.

Nándori Csaba írása


http://magyaridok.hu/belfold/havas-musoraban-lehet-zsidozni-270958/

Ezek után el kéne kezdeni beszélni a Magyar kultúra nyílt, világos, mindenki számára értelmezhető felosztásáról. Jó adják vissza a TV2-t a zsidóknak, de akkor adják vissza a másik rádiót és televízíót a Magyaroknak, vagy keresztényeknek. (Zárójel....Andy Vajnanának kéne vissza adni....Ki kinek adja vissza a TV2-t ...????? A kijelentés zavaros. Nem kicsit, nagyon.) Ezt pedig a képernyő egyik sarkában jelezni kéne. Ugyanezt a kultúra többi szegmensével is elkell játszani. Így mindenki számára világos, hogy épp mely értékrend és érdek kőrök agymosó kísérletének az "áldozata". Ebből a szempontból az ATV-n futó Havas Henrik műsor nagyon is előre mutató.

 

A középkorban, de már az ó korban és azóta is bizonyos esetekben nagyon világosan, nyíltan deklarálták, hogy mely kultúr és érdekkőr fenhatósága alá tartozó tudat gondolat, és ezáltal kultúra befolyásoló intézmény befolyása alá tartozó intézménybe lépett az illető. Ezek a templomok voltak illetve most is azok. Aki belép ebbe vagy abba a templomba tudatában van annak, hogy kb mire számíthat, feltéve ha előzőleg kapott legalább egy csöpp előképzettséget ezen a téren. Ez nagyban hozzájárulna, hogy az átlag közönség könnyebben eligazodna az értékrendek, érdekszövettségek bonyolult útvesztőjébe és könnyebben kialakíthatná saját álláspontját, a különböző társadalmi kérdések tekintetében. Ez lenne az egyik vonzata ennek, a másik pedig, hogy az adott média orgánumok felelősség teljesebben fogalmaznák meg a véleményüket, és idővel talán nyíltabban indulhatna egy párbeszéd a két oldal közt. Ennek pedig lehet egy olyan vonzata, hogy az országban tapasztalható széthúzás, megosztottság, kettős mérce. Persze kérdés érdekében áll-e ez valakinek is a hatalom sáncain...????!!!!..:-) , :-(

(Zárójelbe. Andy Vajna egyik interjújában azt állította, hogy 13 évesen egyedül szökött ki az országból, ehhez képest mást mond az ominózus zsidó rendező. Valaki fillent! )


Ez a kis levél az ATV-nek is elment.

Nándori Csaba

 

http://magyaridok.hu/belfold/havas-musoraban-lehet-zsidozni-270958/

Módosítás: (2016. január 17. vasárnap, 07:54)