Get Adobe Flash player
Címlap Sajtó közlemények 3.200.000-en alkotják nemzetünk gerincét

Közlemény! Köszönet a Népszavazásért

Eredményes volt a „kvóta ellenes” népszavazás!

3.200.000 magyar, az ország gerince

 

Köszönjük politikai szövetségeseinknek és minden segítőnek, az elért „kiválónak mondható” kvóta ellenes népszavazási eredményt!

Számunkra az ország és nép érdeke az elsődlegesen fontos!

Mit jent a népszavazás.

A mindenkori népszavazás során kialakult eredmény az az eredmény, amely a népről és a nép érdekében születik, a nép által, eredménye nem köthető csupán statisztikai határok közé, mivel elsődlegesen az értékelhető válaszokat kell figyelembe venni és az szerint meghatározni a további lépéseket!

-Ennélfogva azok a politikai ellenzékiek, akik abban ringatják magukat, hogy a kormány, vagy a kormányfő e népszavazási eredmény végett le kell, hogy mondjon, az véleményünk szerint erősen téved!- (Takács Gábor)



Megjelenített reakcióink:

I./ Megerősödött a nemzetünk GERINCE!
Mindenkinek köszönjük, aki részt vett a "betelepítési kvóta ellenes" népszavazáson és munkájával, szavazatával hozzájárult ahhoz, hogy értékelhetővé, eredményessé váljon!
Nemzetünk október 2-án bizonyosságot tett arról, hogy több mint 3.200.000 tagja rendíthetetlen elkötelezettje maradt Magyarországnak! Őket nem lehetett megtéveszteni, vagy befolyásolni a plakátokkal, ill. gyártott ellenzéki hírekkel...

-ŐK 3.200.000-en alkotják ma nemzetünk gerincét! Köszönet jár nekik! -

http://valasztas.hu/hu/ref2016/1152/1152_0_index.html
Takács Gábor


II./ Az ellenzék megbukott az élesben végrehajtott TESZTEN!

Az ellenzék csúfos vereséget szenvedett a vasárnapi népszavazáson!
-Azok a politikai pártok akik önmagukat demokratának állították be, de mégis antidemokrata lépésre buzdították választóikat (arra buzdítva, hogy NE menjenek el szavazni...), ŐK rombolták le a demokrácia maradék falát! (megbuktak)
-Azok a politikai pártok, akik érvényben lévő (III-as) fokozatú terrorfenyegetettség esetén is Magyarországot inaktivitásra és kormányellenességre buzdították. (megbuktak)
-Azok a civil szervezetek akik jogilag nem politizálhatnának, de mégis politikai kampányban vettek részt, szerveztek, illetve kampányoltak.... (megbuktak)

Takács Gábor


A Népszavazásról

véleményünk szerint

A népszavazás nem politikai, hanem össztársadalmi kérdést eldöntő esemény!

Ennélfogva az eredményétől függően nem a kormányfő bukik meg, hanem legfeljebb a kiírt ügy, illetve súlyánál fogva maga a nép!

-A népszavazás a népért a népről és a nép érdekében történik!-

Tisztelettel:

Takács Gábor


Követhetnek bennünket képekkel, a facebook oldalunkon is!

https://www.facebook.com/Magyar-Auton%C3%B3m-N%C3%A9pp%C3%A1rt-174384549343469/

Módosítás: (2016. október 03. hétfő, 19:50)